Solpanel system

Byg et regionalt innovationscenter for at konsolidere "basen" af den digitale økonomi

solenergi 太阳能 (1)

Rapporten fra den 13. partikongres i Guangdong-provinsen fremlagde: at fremme videnskabelig og teknologisk selvtillid og selvforbedring på højt niveau og skabe et teknologisk og industriel innovationshøjland med global indflydelse.Shantou City implementerer ånden fra Provincial Party Congress, udstikker store innovationsplatforme, bygger en teknologisk innovationsmotor, stimulerer vitaliteten af ​​teknologisk innovation, fremskynder opførelsen af ​​regionale innovationscentre og konsoliderer grundlaget for innovation og udvikling af det digitale. økonomi.Den dybe integration af produktion, læring og forskning har givet nyt momentum i videnskabelig og teknologisk innovation.

solenergi 太阳能 (2)

For et par dage siden blev hr. Yu Weijin, general manager for Guangdong Multifit Solar Co., Ltd., inviteret til at blive interviewet af Shantou TV og præsenterede, at virksomheden, som en national højteknologisk virksomhed, har fokuseret på forskningen og udvikling og konstruktion af fotovoltaisk inverter strømforsyning og fotovoltaisk strømgenereringssystem siden etableringen i 2009. Lai har successivt lanceret produkter såsom IoT-baseret solar kontrol inverter integreret maskine, MPPT maksimal effektivitet tracking controller, energilagring strømforsyning og bærbar solcellemobil Strømforsyning.

solenergi 太阳能 (3)

Multifit er dybt involveret inden for solcelledrift og vedligeholdelse.Siden virksomheden udviklede den første generation af solrenserobotter i 2018, har den udviklet en række rengøringsrobotter, der egner sig til forskellige solcelleanlæg.Disse omfatter en ny generation af fotovoltaiske panelsporings-rengøringsrobotter, en fuldautomatisk gang-fotovoltaisk rengøringsvogn af sportypen, tredje generations firehjulstrækker-mode solrengøringsrobot med stærk evne til at krydse forhindringer, en crawler-type op og ned rengøringsrobot, og en semi-automatisk solcelle rensebørste til civile kraftværker.Og opsætte en ny fjernbetjent fotovoltaisk panelrengøringsrobot intelligent management cloud platform, og øget investering i forskning og udvikling af robotter til intelligent rengøring af solcellepaneler, automatisk detektion, sporing, positionering, gruppekommunikation og kontrolfunktioner, for at bygge en multi-terminal styre intelligent styringsplatform.

solenergi 太阳能 (4)

Siden etableringen har virksomheden lagt stor vægt på F&U-investeringer.I de seneste to år har virksomhedens gennemsnitlige årlige F&U-investering nået op på mere end 3 millioner yuan, hvilket tegner sig for 7,37% af virksomhedens driftsindtægter.Det er blevet udvalgt som en gazellevirksomhed i Shantou High-tech Zone.Mere end 50 industripatenter inklusive.

solenergi 太阳能 (5)

I de seneste to år har Guangdong Multifit Solar Co., Ltd. øget det tætte samarbejde med universiteter, herunder Shantou University, Guangdong Technion-Israel Institute of Technology osv., og gennem denne integrationsmetode har udviklingseffektiviteten af ​​nye produkter og række nye produkter har stor forbedring.Siden epidemien har det ydre miljø haft en enorm indflydelse på virksomheden.Over for så stor en udfordring opretholder Guangdong Zhongneng Photovoltaic Equipment Co., Ltd. stadig rytmen med at udgive tre til fem nye produkter hvert år i gennemsnit.

solenergi 太阳能 (6)

Kvalitet og kvalitetssikring, muligheder og udfordringer sameksisterer!Nyd solskinnet og gavne tusindvis af familier!I de kommende dage vil Zhongneng Company fortsætte med at opretholde virksomhedens grønne og bæredygtige udviklingskoncept, aktivt reagere på regeringens opfordringer og regeringsbeslutninger, fortsætte med at øge den dybdegående integration af produktion, læring og forskning, tilføre nyt momentum i videnskabelige og teknologisk innovation, og skabe regionale innovationer til byggeri.Center, dediker ens egen beskedne styrke.


Indlægstid: 14-jul-2022

Efterlad din besked